Padel taske test (2023) – De bedste padel tasker

padel taske

Når du har styr på alt det andet udstyr, såsom bat, træningstøj, sko og bolde, så vil du naturligvis have et behov for at transportere tingene – og det er netop her, du får brug for en padel taske. 

Padel tasker er netop designet med henblik på transport af de ting, du skal bruge for at spille padel. De er formet med padelbat i designtankerne, og der er indberegnet plads til alle de andre ting, du kunne få brug for. Med en specifik padel taske slipper du derfor for at skulle bøvle med at prøve at klemme det ned i en anden taske, og det hjælper med at beskytte dit udstyr, så det altid er i den perfekte stand. 

Padel tasker har nogle fordele, som giver dem en stor fordel over andre sportstasker, og du vil faktisk opleve, at nogle af disse fordele nærmest er nødvendigheder, hvis du ønsker at sikre dit udstyrs holdbarhed bedst muligt. Du vil derfor gøre dig selv en stor tjeneste, hvis du vælger en sportstaske, som er særligt lavet til padel, og vi kan garantere dig for, at du ikke vil fortryde det.

De 6 bedste padel tasker i 2023

Det kan være svært at gennemskue, hvilken padel taske er bedst, og hvad du skal kigge efter, når du er på markedet efter en ny taske. Vi har derfor valgt at lave denne anmeldelse for at hjælpe dig med at vælge den rigtige model, som dækker dine behov, så du kan komme godt i gang med padel. Læs guiden omkring bedste padel bat her.


#1 – Anbefaling af bedste padel taske

Nox AT10 Padel Backpack

padel shoppen
 • Levering indenfor 1-2 hverdage
 • Fri fragt fra over 499 DKK
 • 101 dages returret
 • Prisgaranti

Denne padeltaske fra Nox er designet som en almindelig rygsæk, hvilket sikrer at den giver maksimal komfort, når du har den på ryggen. Den er lavet med et flot blåt-og-gråt design med sorte straps. Der er indbygget ergonomiske puder i både ryggen og i skulderstropperne, så den er behagelig at have på ryggen, selv når den er fyldt. 

Tasken er designet med topspilleren Augustín Tapia. Gennem et samarbejde som dette, kan producenten få et indblik i spillerens ekspertise og de eventuelle problemstillinger, der normalt opleves i forhold til transport af padeludstyr. Du kan derfor være sikker på, at der i designprocessen af denne rygsæk netop er fokuseret på at give den bedst mulige transport og beskyttelse af dit udstyr, så det altid er i top stand.

Selve tasken er bygget op med to store rum. Det første er tiltænkt alt dit normale sportsudstyr, som træningstøj, håndklæder, drikkedunk, osv. Det andet rum har til formål at opbevare dit padelbat. Det er vigtigt at du holder dine bat adskilt fra resten af dit udstyr, for at sikre at det ikke bliver udsat for fugt fra evt. svedigt tøj og våde håndklæder, da dette kan have en meget negativ effekt på battets holdbarhed. Battet bliver yderligere også beskyttet af at ligge alene, da det derved kan undgå at blive klemt eller at få skrammer fra ting som drikkedunke og sådan.

Tasken har yderligere et separat rum til dine sko, som er ventileret, for at hjælpe med at holde dem mere friske – og det kan være meget nødvendigt efter en hård omgang padel. Der er yderligere to lommer i et elastisk netdesign på siden af tasken, hvor du kan opbevare mindre tilbehør eller genstande, såsom padelbolde – du kan også bruge dem til personlige ejendele som pung og mobiltelefon, men du skal være opmærksom på, at de i disse lommer vil være ret synlige.

Udvalgte specifikationer:

 • Tasketype: Rygsæk
 • Størrelse: 50 x 35 x 20 cm
 • Kapacitet: 32 liter
 • Farve: Blå, grå og sort.

#2 – Ergonomisk design, som giver maksimal komfort

Zerv King Pro Padel Bag

padel shoppen
 • Levering indenfor 1-2 hverdage
 • Fri fragt fra over 499 DKK
 • 101 dages returret
 • Prisgaranti

Denne padel taske er lavet i et design som minder om en hybrid mellem en klassisk tennistaske og en rygsæk. Det er derfor udformet perfekt til padelbat og -udstyr, men du får også muligheden for at tage den på ryggen, så den er nem og komfortabel at transportere. Skulderstropperne på tasken er justerbare, så den kan indstilles til at passe dig bedst muligt. 

Taskens design giver dig netop muligheden for at bære den som en rygsæk, men skulle du foretrække at bære den i hånden, så er dette også en mulighed. Der er en strop på bagsiden, hvori du kan bære den. Dette betyder, at du ikke skal bære den som en normal rygsæk, hvor stroppen er i toppen, så den holdes et stykke over jorden, og vægten vil være fordelt ligeligt, så den er behagelig og nem at bære.

Tasken er udstyret med et stort rum til dit træningstøj og håndklæde, samt hvad du ellers har med – og der er rigeligt med plads til dette. Herefter er der i tasken hele to rum, som er designet specifikt til opbevaring af dine padelbats – disse er særlige termorum, så du kan sikre at dine bat altid bliver opbevaret ved en konstant temperatur, ligegyldigt om det er sommer eller vinter. Har du ikke brug for to specifikke rum til bat, hvis du f.eks. kun har ét med, så kan du naturligvis bruge dette rum til anden opbevaring også. 

Der er yderligere et specifikt rum til sko, så du kan opbevare skoene separat for at undgå, at alting kommer til at lugte af sure sko efter træning. Dette rum til sko er ventileret, så du ikke alene holder skoene for sig selv, men du får også luftet dem lidt ud, hvilket hjælper med at modvirke både dårlig lugt og eventuelle fugtproblemer, som kan opstå i svedige sko. 

Udvalgte specifikationer:

 • Tasketype: Kombineret rygsæk og bæretaske
 • Størrelse: 60 x 38 x 29 cm
 • Farve: Blå og grå

#3 Ekstra solid, så dit udstyr beskyttes bedre

Zerv Zinux Backpack

padel shoppen
 • Levering indenfor 1-2 hverdage
 • Fri fragt fra over 499 DKK
 • 101 dages returret
 • Prisgaranti

Denne padel taske fra Zerv er designet som en almindelig rygsæk, og den sikrer dig derved en nem transport af alt dit udstyr; du slipper for at stresse over transporten, og du kan i stedet fokusere på at komme i det rigtige mindset til træning eller kamp. 

Den er lavet i et meget neutralt sort-og-gråt design, som sikrer at den passer ind i enhver stil. Yderligere er den designet med ekstra polstring, for at sikre, at den beskytter dit udstyr bedst muligt i alle situationer. 

For at sikre yderligere beskyttelse af dit udstyr, er tasken designet med tre separate rum til udstyr, så det hele kan holdes lidt adskilt. Der er naturligvis et rum beregnet til dit træningstøj, håndklæde, osv., hvor der er rigeligt med plads. Der er en lomme i dette rum, hvis du ønsker at holde noget af din oppakning i dette rum yderligere separeret. De to andre store rum i tasken er designet til at opbevare enten dine bat eller andet udstyr, så det holdes separat fra dit tøj, som formentligt vil blive fugtigt efter spillet, hvilket kan være skadeligt for dit bat.

Foruden de tre rum er der faktisk også et separat rum til dine sko, så disse kan holdes for sig selv. Dette hjælper med at sørge for, at dit tøj og udstyr ikke kommer til at lugte af sure sko. Der er også indbygget en lynlås på hver side af tasken, hvor du finder små rum designet til personlige ejendele, hvilket kunne være kort, telefon eller lignende. De holdes her adskilt fra resten af din oppakning, og det er nemt og hurtigt at finde disse ejendele frem, hvis du f.eks. skal betale for noget. Med denne taske er du sikret en nem og ekstra sikker transport af dit padel udstyr.

Udvalgte specifikationer:

 • Tasketype: Rygsæk
 • Farve: Grå og sort

#4 Forbedret opdeling i dit udstyr

Wilson Padel Super Tour Bag

Wilson Padel Super Tour padel taske
padel shoppen
 • Levering indenfor 1-2 hverdage
 • Fri fragt fra over 499 DKK
 • 101 dages returret
 • Prisgaranti

Denne padel taske fra Wilson er designet til at ligne en klassisk padel taske, men lavet om til at være en rygsæk også. Den er lavet i en skarp rød farve, som giver den et lidt mere spændende udseende, som bare fungerer. Du bestemmer selv om du ønsker at have tasken på ryggen som en rygsæk, eller om du foretrækker at bære tasken stroppen på siden. Fordelen ved dette er, at du altid kan transportere den på den måde, som er mest komfortabel til dig – og du kan nemt skifte mellem de to måder, hvis du f.eks. en dag er nødt til at tage cyklen.

Tasken er bygget op omkring et stort hovedrum, hvor du har masser af plads til dit træningstøj, dine håndklæder, såvel som alt andet eventuelt udstyr, du har med. Du kan yderligere vælge at opdele dette, da der er en skillevæg som kan indsættes eller fjernes alt efter behov, hvis du ønsker at holde tingene lidt for sig selv – dette kan være fordelagtigt til f.eks. at opbevare et fugtigt håndklæde, så det ikke er i direkte kontakt med resten af dine ting.

Du finder også et termorum i tasken, som er designet til at opbevare dine padelbat i. Battene bliver herved udsat for en konstant temperatur uden svingninger og de holdes fri fra fugt eller lignende. Dette giver dine bat en bedre holdbarhed på lang sigt, og sikrer at de altid er i top stand til det næste spil padel. 

Tasken har også et specifikt rum til opbevaring af sko, som er ventileret for at sikre, at de får mest muligt luft. Dette hjælper med at holde dem mere friske, og separeringen af sko fra resten af dit udstyr hjælper med at holde en evt. sur lugt fra skoene væk fra resten af udstyret. Der er yderligere en lille lomme med lynlås på begge sider af tasken. Disse er designet til at opbevare mindre ejendele, som kort eller telefon, som vil være hurtigt tilgængelige i disse lommer.

Udvalgte specifikationer:

 • Tasketype: Rygsæk og bæretaske
 • Størrelse: 54 x 38 x 28 cm
 • Farve: Rød

#5 Bedste mulighed for plads

Dunlop Paletero Elite

padel shoppen
 • Levering indenfor 1-2 hverdage
 • Fri fragt fra over 499 DKK
 • 101 dages returret
 • Prisgaranti

Denne padel taske fra Dunlop har formen fra en normal tennistaske, hvilket naturligvis egner sig perfekt til padel. Der er dog også stropper til at bære den som en rygsæk, så den er nemmere at bære og transportere ved f.eks. cykling. Ønsker du ikke at bruge den som en rygsæk, kan du nemt og hurtigt tage de to rygsækstropper af, så de ikke kommer i vejen. Designet er yderligere lavet i et fedt sort-og-gult farvetema. 

Der er to store rum til dit normale udstyr, som træningstøj, håndklæder og lignende. Det giver en ekstra fordel, at der netop er to rum til dette, fordi du så kan vælge at opdele det, så dit fugtige tøj og håndklæde kan holdes separat fra resten af dit udstyr og evt. ekstra tøj. Du kan derfor holde tingene tørre og fri for fugt.  

Der er naturligvis også i tasken et separat rum til opbevaring af dine bat – og dette rum er et termorum, som er specieldesignet netop til at beskytte dine bat. Termorummet sikrer at dine bat ikke udsættes for temperatursvingninger, som nemlig kan være skadeligt for dit bat. Yderligere sikrer det også mod fugt, som også kan påvirke battets holdbarhed. Du kan derfor roligt transportere dit udstyr i denne taske ligegyldigt hvilken sæson det er i, og du vil være sikret, at dit udstyr ikke bliver skadet.

Tasken har yderligere et separat, ventileret rum til dine sko, så dit træningstøj og -udstyr ikke kommer til at lugte af sko. Ventileringen af rummet bidrager yderligere til at holde skoene mere friske, da de ikke bliver holdt indelukket mens de er fugtige. 

På den ene side af tasken finder du to små lommer med lynlås, hvori du kan opbevare personlige ejendele som pung og telefon. Dette gør det nemt og hurtigt at finde frem, hvis du skal bruge det.

Udvalgte specifikationer:

 • Tasketype: Bæretaske, mulighed for rygsæk.
 • Størrelse: 60 x 42 x 30
 • Farve: Sort og gul

#6 Den praktiske løsning

Osaka Pro Tour Padel Bag

padel shoppen
 • Levering indenfor 1-2 hverdage
 • Fri fragt fra over 499 DKK
 • 101 dages returret
 • Prisgaranti

Padel tasken fra Osaka er lavet som en rygsæk, men bærer stadig inspiration fra den klassiske tennistaske, som giver tasken den helt rigtige form til opbevaring af padeludstyr. Den er lavet i et meget neutralt design, hvor farverne består af forskellige mørke nuancer i det blå farvespektrum. 

Tasken er yderligere, som noget lidt specielt, udstyret med en særlig karabinhage, som giver dig muligheden for at hænge tasken op, selvom der ikke nødvendigvis er en krog til tasker. Du slipper derfor for, at tasken bliver unødvendigt beskidt af at stå på jorden eller gulvet. 

Den primære opbevaring i tasken er opdelt i to rum, hvoraf det første er et termoisoleret rum til opbevaring af dine padelbat. I dette rum er de, grundet termoisoleringen, sikret mod skadelige temperatursvingninger og fugt, ligegyldigt hvad sæsonen byder på. Dit bat får derfor den helt optimale opbevaring, som sikrer holdbarheden. Det andet rum i tasken er beregnet til dit træningstøj og håndklæde, såvel som andet eventuelt træningsudstyr du medbringer. Rummet her er ekstra stort for at sikre, at du har plads til det hele. 

I bunden af tasken er der er separat rum til sko, som er designet med ekstra ventilering, så dine sko kan få frisk luft efter træningen, hvilket kan være med til at modvirke sur lugt fra skoene. Ved at adskille disse fra resten af udstyret, sikrer du også, at resten ikke kommer til at lugte af svedige sko.

Tasken har til sidst også en lomme med lynlås på hver side, som er designet til opbevaring af personlige ejendele, så de ikke bliver væk blandt resten af udstyret. Dette er perfekt til ting som kort og mobiltelefon, så du hurtigt kan finde dem frem, uden at skulle lede gennem hele tasken.

Udvalgte specifikationer:

 • Tasketype: Rygsæk og bæretaske
 • Størrelse: 55 x 33 x 27 cm
 • Kapacitet: 37 liter
 • Farve: Mørkeblå

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en padel taske?

At købe en taske til padel er på mange måder det samme som at købe en taske til andre former for sport, men der er alligevel nogle padel-specifikke ting, som du skal være opmærksom på, inden du køber. Dette er både med henblik på komfort og praktiske designelementer, men i særdeleshed også med henblik på at sikre skånsom opbevaring og transport af dit padeludstyr. Nedenfor fremhæver vi nogle af de punkter, som vi synes er vigtigst at tage højde for.

Sørg for at tasken er stor nok

Man skal naturligvis vælge en padel taske, som er stor nok til at opbevare de ting, som man ønsker at have med til træning. Dette dækker naturligvis over dit padelbat, eller dine padelbat, hvis du skifter mellem flere forskellige. Mange padel tasker er designet omkring formen på battet, hvilket resulterer i, at tasken taskerne er designet til at være lidt dybere, der hvor hovedet på battet er. Dette giver padel tasker nogenlunde samme form, som man ser ved tasker til f.eks. tennis og badminton. Denne ekstra dybde betyder ofte, at der også vil være ekstra plads til resten af dit udstyr, som ofte vil bestå af dit træningstøj, håndklæder, padel bolde, sko, drikkedunk, såvel som andre ting, du medbringer til padel træning. Du skal naturligvis sikre dig, at der vil være plads til alt dette i din taske, hvilket heldigvis de heldigvis netop ofte er designet til. 

Separate rum sikrer udstyret

Tasken skal også have separate rum, så du kan lave en opdeling af dit udstyr og tøj. Dette er ekstremt vigtigt for sportsgrene, hvor der bruges bat og ketchere, hvilket inkluderer padel. Årsagen til dette er, at du ønsker at minimere dit bats udsættelse for temperatursvingninger, da dette kan være med til at skade dit bat på både kortere og længere sigt. Du skal derfor gå efter en taske, hvor der er et separat termoisoleret rum, som netop er designet til bat og ketchere, så du kan sikre dit udstyrs holdbarhed. Separeringen af tøj og bat betyder også, at dit bat ikke udsættes for fugt fra dit svedige tøj og våde håndklæde efter træning, hvilket er vigtigt, da fugt netop også kan ødelægge eller skade dit bat. Nogle padel tasker har også en form for opdeling i det primære rum til tøj og udstyr, som kan hjælpe dig med at holde fugtigt og vådt tøj separat fra resten af tingene i rummet, hvilket kan være rart i visse situationer. 

Du kan også med fordel søge efter en taske, som har separat rum til dine sko, så disse ikke blandes med resten af udstyret, hvor du kan være ude for, at lugten af sure sko smitter af på de andre ting – og det vil du jo helst undgå. Heldigvis vil du i de fleste padel tasker finde et rum specielt til dette, og disse vil ofte have en form for ventilation, som sikrer at skoene udsættes for frisk luft, hvilket kan være med til at modvirke, eller i værste fald begrænse, opbyggelsen af dårlig lugt, da de hurtigere tørrer, og lugten af fodsved derfor ikke sætter sig i helt samme omfang.

Mange tasker har også små rum til personlige ejendele, hvori du hurtigt og nemt kan opbevare ting som mobiltelefon, pung, betalingskort, osv. Dette kan være en stor fordel, da det giver nem og hurtig adgang til dette, og det betyder at du ikke nødvendigvis behøver at iføre dig tøj med lommer for at kunne holde på disse ting. Du skal dog huske på, at du ikke altid vil have din taske under opsyn, hvis den f.eks. står i et omklædningsrum eller lignende, og det kan derfor involvere en vis risiko. 

Husk at medtænkte transportmuligheder

I forhold til en padel taske skal du også overveje, hvor nem den er for dig at transportere. Kører du til og fra træning i bil, vil du ikke nødvendigvis være begrænset her, men cykler du til træning kan det være en stor fordel at gå efter en taske, som kan tages på ryggen, så du nemt kan have den med. Ved at sikre komfort og taskens egenskaber i forhold til transport kan du være med til at forebygge skader udenfor sporten også – for det ville da være en skam og en smule ironisk, hvis du blev skadet til eller fra træning eller kamp, fordi du ikke har det optimale udstyr.

Det er selvfølgelig også vigtigt, at tasken har et design, som du godt kan lide – og måske noget, som passer til din stil. Det er dog meget subjektivt, og der er derfor ikke mange råd, vi kan give dig herfra.

padel taske

Hvor og hvordan finder jeg den bedste taske til padel?

Hvis du vil have den bedste taske til padel, så vil det være en god ide at søge på internettet efter både tests og anmeldelser af de forskellige modeller på markedet. Disse giver dig ofte en overskuelig oversigt over, hvilke fordele og features de forskellige modeller har, og du kan derfra danne dig en fornemmelse af, hvilken model passer bedst til dig og dine behov. Den største fordel ved at søge disse tests og anmeldelser forinden er, at du slipper for at skulle kigge på hundredvis af forskellige tasker, hvoraf mange måske ikke vil leve op til dine forventninger og krav – gennem anmeldelses og tests vil dette netop blive kogt ned til nogle enkelte tasker, hvor du ved, at alle mulighederne lever op til en høj standard, så du kan nøjes med at tage stilling til disse få, særligt udvalgte modeller. Det sparer dig potentielt for mange timers arbejde, og det kan også give dig en bedre indsigt i, hvad det er, du skal være ekstra opmærksom på.

Vælg det perfekte til DIG

Du kan naturligvis være ude for, at en test måske fokuserer på nogle ting, du ikke har behov for. Det er derfor, at det er vigtigt, at du læser de forskellige tests igennem, da deres valg måske ikke nødvendigvis stemmer overens med dit. Det er f.eks. derfor vi fremhæver nogle forskellige modeller i denne test, så der vil være noget for enhver – og vi har netop taget højde for alle disse krav, som vi betragter som et must-have i en padel taske. Vi vurderer nemlig, at det ikke kan være en topmodel, hvis den ikke opfylder disse krav. Dette giver dig mulighed for at kigge nærmere på de yderligere features, de forskellige tasker har, så du kan få noget der netop appellerer til dine behov og ønsker. 

Når du har fundet den rigtige padel taske, så gælder det naturligvis om at finde det rette sted at købe den. Til de topmodeller, vi har fremvist her i artiklen, kan du med fordel benytte de links, vi har inkluderet. Disse butikker er nogle af de førende butikker, som specialiserer sig indenfor padel i Danmark, og du kan derfor være sikker på, at varerne, ekspertisen og pålideligheden er helt i top. 

Husk ligeså, at når du køber noget online er du ikke bundet til at beholde det. Du kan sagtens bestille en vare hjem og prøve den – og hvis den så ikke passer til dig, kan du godt returnere den.

Pricerunner

Søger du en model, som ikke er inkluderet her på siden, kan du med fordel benytte dig af siden Pricerunner, som fungerer som et værktøj til sammenligning af priser. Der får du altid vist de bedste priser på det danske marked, og når du har fundet en butik med en passende pris, vil Pricerunner lede dig hurtigt og let videre til denne butiks webshop, hvor du derefter kan foretage dit køb.


Kilder og tests

 • Padel Joy har lavet denne guide – læs mere her.
 • Simplepadel har lavet denne guide – læs mere om taskerne her.