Gorillas Rabatkode [Juni 2024]

Gorillas rabatkode – Spar 100 DKK med koden MEH548793 når du handler der første gang. Vær opmærksom på at det højeste du kan få i rabat lige nu er 100 DKK. Du finder den nyeste kampagnekode til Gorillas lige her.

Du finder koden her:

MEH548793

Koden blev sidst verificeret for 3 minutter siden.

Gorillas rabatkode

Hvordan bruger man Gorillas rabatkode?

Sådan gør man brug af Gorillas kampagnekode:

 1. Du starter med at installere Gorillas app på din telefon.
 2. Derefter opretter du en profil i Gorillas app.
 3. Læg alle de varer du vil købe i kurven.
 4. Gå til betaling – her kommer det vigtige. Når du er ved betaling, skal du trykke “Tilføj kupon”.
 5. Ved “Tilføj kupon” indtaster du rabatkoden MEH548793.
 6. Det var det. Nu burde du meget gerne kunne se din rabat på 100 DKK.
 7. Obs; for at kunne få rabatten, skal du købe for mere end 250 DKK.

Hvis du har problemer med at få koden til at virke, så skriv gerne en kommentar nederst på siden, så vender jeg retur hurtigst muligt for at hjælpe dig. Ellers kan du også se videoen, som giver dig et godt overblik over hvordan Gorillas virker – og hvordan du indtaster Gorillas rabatten.

Alle og enhver kan benytte sig af Gorillas rabatten. Det er både nemt og hurtigt at gøre brug af koden, når du vil spare penge på dine næste onlinekøb af dagligvarer. Du bestemmer selv hvilke elektroniske enheder, du benytter. Du kan indtaste koden via både din smartphone, din tablet, din bærbare computer samt på din almindelige PC. 

Det er gratis og uforpligtende at downloade og anvende Gorillas app. Det gælder uanset, om du har en smartphone med iOS eller Android som styresystem. 

Hvad er Gorillas?

Gorillas er en leveringstjeneste for dagligvarer. I modsætningen til Nemlig.com, Coop.dk m.fl. bliver dagligvarerne leveret ud med cykelbude. Fra du har bestilt på appen til du modtager din varer ved hoveddøren går der typisk kun 10 minutter. Gorillas stammer fra Tyskland, hvor det blev etableret i 2020. 

Den tyske leveringstjeneste adskiller sig fra de andre online-dagligvareforhandlere. Som noget særligt kan du som kunde hos Gorillas forvente, at dine varer leveres til din hoveddør indenfor 10 minutter efter gennemført køb. Det er derfor, at webshoppen betegnes som ekspresleveringstjeneste. 

Gorillas gik ind på det danske forbrugermarked i juli 2021 og er i dag én af de hurtigst voksende onlinevirksomheder indenfor EU.  

Gorillas største kundemarked findes i den danske hovedstad, hvor onlinewebshoppen har cykelbude, der sørger for at levere dine varer trygt, sikkert og effektivt til dig. Webshoppen af dagligvarer er steget kraftigt i popularitet, hvilket afspejles i de mere end 11.000 ansatte, som hver dag arbejder for at give dig friske råvarer og høj kundeservice.
Virksomheden sætter en ære i at matche priser, som findes i de fysiske supermarkeder. Du kommer med andre ord ikke til at betale mere for dine dagligvarer, når du benytter dig af onlineshopping fremfor selv at gå ned i dagligvarebutikkerne.

Før du bestiller dine dagligvarer, skal du sikre dig, at din bopæl befinder sig på listen over byer, hvor Gorillas leverer til. Så er du sikker på, at du kan få dine dagligvarer med ekspreslevering.

Hvor leverer Gorillas til?

Gorillas leverer lige nu til Aarhus og store dele af København samt Storkøbenhavn – Amager Øst, Indre By, Vesterbro, Sydhavn, Østerbro samt Brønshøj og Rødovre. De udvider dog løbende, og forhåbentlig snart kommer flere byer og bydele til, så du måske også kan få leveret dine yndlings-varer med cykelbude inden for 10 minutter. Så bor du i Gentofte, Lyngby, Valby eller Hellerup, skal du nok ikke vente længe endnu. Tilsvarende kan vi måske også snart forvente at Gorillas udvider til Esbjerg, Odense og Aalborg.

Du kan se her hvor Gorillas leverer dagligvarer eller nedenunder:

København og omegn:

Gorillas rabatkode leveringsormåder

Aarhus:

Gorillas kampagnekode

Ingen minimumsordre på din kurv

Der er ingen minimumsordre når du bestiller dagligvarer på Gorillas, så hvis du kun vil bestille dig en juice lørdag morgen og ikke andet, så kan du gøre dette. Du skal dog huske at fragten også skal betales (29 DKK), så det vil være klogt at købe lidt mere end én enkelt ting.

Ingen maksimumsordre

Ligesom der ingen minimumsordre er, så er der heller ingen maksimumsordre. Det vil sige at du kan bestille ind til hele ugen på en enkelt gang, hvis det er det du står og skal.

Koden virker til første ordre

Kampagnekoden virker på din første ordre, hvor du som minimum skal købe ind for 250 DKK før du får rabatten tildelt.

Lyn hurtig levering – på under 10 minutter

Gorillas motto er “Hurtigere end dig”, hvilket vil sige at de leverer dagligvarerne på få minutter – oftest under 10 minutter fra du har bestilt varerne på appen til at de står ved din hoveddør med indkøbsposerne.

Hvilke supermarkeder bruger Gorillas?

Gorillas bruger ikke nogen butikker, dvs. cykelbudene henter ikke dine dagligvarer fra “normale” supermarkeder, men de har sine egne varelagre rundt omkring i byen. Derfra bliver din varer pakket og sendt ud med et bud på cykel til dig. 

Hvilke produkter kan man få?

Gorillas forhandler de mest almindelig dagligvarer såsom mælk, brød, grøntsager, frugt, kød og æg samt mange forskellige kolonialvarer. Du kan dog også få et bredt sortiment af lokale varer, heraf friskbagt brød fra Bagerdygtig eller lokalproduceret honning fra Bybi. 

Desuden byder Gorillas på en masse delikatesser såsom special øl, vin, chokolade og oste.  

Spiser I kun økologisk, kan I også sagtens vælge at handle via Gorillas, da de har stort og lækkert udvalg af økologiske produkter. Tilsvarende har app’en også en masse vegetariske og veganske alternativer fra Naturli’, simple feast, Alpro og mange flere. 

Åbningstider for Gorillas

Gorillas har åbent lige fra 07:30 om morgnen til kl 23:00 sent på aften alle dage – også de fleste helligdage. Så hvis du nogensinde står og mangler en bestemt ting når det er helligdag, kan du gøre brug af Gorillas, som er der på få minutter.

Få gorillas rabatkode, og spar penge på din første ordre

Hvad koster det at bruge Gorillas?

Det koster kun 29 DKK i fragt at få leveret dine varer med Gorillas lige til døren. Det vil sige, at det koster nogenlunde det samme som at handle via de mest kendte online supermarkeder. Gorillas har både discount-produkter med Netto-priser og mere kvalitetsfyldte dagligvarer som Irma og Meny.

Alternativer til Gorillas

Der findes flere alternativer til Gorillas – både her i Danmark, men også i udlandet. I Danmark kan du gøre brug af virksomheder som Wolt Supermarket, Nemlig.com, Vigo, Føtex hjemmelevering, Aarstiderne, Pandasia, Coop Mad, Økovejen og mange flere.

Forskellen fra Gorillas og mange af de nævnte ovenover (udover Wolt Supermarket), er at Gorillas leverer dagligvarerne på mindre end 10 minutter. Ved Nemlig.com, Coop osv., skal man planlægge levering til en bestemt dag, hvilket ofte kan være lidt besværligt.

Min personlige anmeldelse af Gorillas

Min kæreste og jeg har efterhånden testet Gorillas flere gange – også med Gorillas koden til den første gang vi bestilte – siden det blev lanceret i Danmark. Alt i alt har vi rigtig gode erfaringer – klart flere gode end dårlige: 

Fordele ved at handle via Gorillas: 

 • Lynhurtig levering 
 • Gennemskuelig app
 • Tilpas stort udvalg – stemmer overens med vores daglige behov
 • Utroligt bekvemt, da jeg stod og manglede kulør til min brune sovs – jeg slap for at smutte ned i Brugsen, mens jeg stod med hovedet over gryderne!
 • God support, som ringer dig op, hvis de begår fejl.

Ulemper ved at handle via Gorillas: 

 • De kom til at levere noget forkerte rugbrød til os en dag, men de kunne hurtigt bekræfte fejlen, og returnerede pengene til os på vores konto.

Hvad er en rabatkode?

En rabatkode fungerer som en besparelse på samme måde, som når du handler på udsalg. Koder med rabat har til formål at skabe positiv opmærksom omkring en virksomhed og give nye kunder mulighed for at få erfaring med virksomhedens koncept. 

Der er stor konkurrence på markedet for onlinehandel af dagligvarer. For at skille sig ud fra mængden er de forskellige webshops nødt til at skabe tiltag, der kan lokke nye kunder til. Rabatter er en kundefordel, som kommer alle både tidligere og nye kunder til gode. 

Fra tid til anden kan du finde tilbud og rabatter på udvalgte varesortimenter hos webshops med dagligvarer. Det unikke ved Gorillas kampagnekoden er, at den giver besparelse på dit hele dit indkøb – uanset hvilke produkter du har lagt i din onlinekurv. 

Er du ny kunde, og vil du have erfaring med, hvordan shoppeoplevelsen er hos Gorillas, er rabatkoden perfekt for dig at anvende.

Hvilken betalingsmidler kan jeg bruge til at handle hos Gorillas?

Gorillas er én af de mest moderne dagligvarebutikker på nettet. Du får stor frihed og fleksibilitet til at handle ind uden begrænsninger, og du styrer selv, hvordan du vil gennemføre dit køb. Den tyske succesvirksomhed modtager både elektroniske betalingsmidler såsom VISA og Mastercard, ligesom den modtager de smarte betalingsløsninger i form af Mobilepay og PayPal.

Den tyske virksomhed arbejder på hele tiden at knytte nye betalingsformer til, så du kan gennemføre dit køb af dagligvarer med den metode, du foretrækker at benytte til at handle online.

Du skal være opmærksom på, at der kan blive opkrævet et leveringsgebyr, når du bestiller dine varer. Gebyret vil ligge på omkring 5-20 euro. I gennemsnit ligger gebyret på levering i Danmark på 29 kroner pr. bestilling.

Sådan leveres dine dagligvarer til dig

Gorillas vægter hensyn til både kunder og vores miljø. Derfor udstyres virksomhedens mange bude med klimavenlige el-cykler. Alle bude er freelance ansatte, der betales for deres arbejde i forhold til antal leveringer.

Det anbefales, at du er hjemme, når dit cykelbud ankommer til din bopæl for at aflevere dine dagligvarer. Du får mest glæde og værdi af dine madvarer, når du sætter dem i køleskab eller kommer dem i fryser med det samme, du får dem hjem. 

Før du gennemfører din bestilling hos Gorillas, vil du få oplyst hvilket tidspunkt, det forventes, at der bankes på din dør. På den måde kan du planlægge din dag, og du slipper for at spilde tid på at vente derhjemme uden at vide, hvornår dine varer kommer.

Ankomsttidspunktet vil også fremgå af din ordre, der sendes elektronisk til dig efter gennemført køb.

Se også hvordan du kan bestille dagligvarer hjem til dig med en Wolt rabatkode her.

Dette siger kunderne om Gorillas

Er det første gang, du skal til at handle dagligvarer på nettet, kan det have stor betydning for dig at undersøge, hvordan eksisterende kunder vurderer Gorillas.
Hos Apple.com får Gorillas en vurdering på 4,6/5 stjerner af knap 500 kunder. Det er især den store effektivitet, der får de tilfredse kunder til at give en høj vurdering af den tyske virksomhed. 

Et andet parameter, der spiller ind på kundevurderingen, er den store grad af fleksibilitet. Mange kunder beskriver, hvor praktisk og betydningsfuldt det er for dem at kunne bestille varer fra et lager med mere end 2.000 varer. Og at de ikke er bundet af grænser i forhold til minimum- eller maksimumkøb.  

For mange af de tidligere og eksisterende kunder har det stor betydning, at leveringen af madvarer kan foregå til forskellige lokationer. Det er ikke kun til din private husstand, den tyske virksomhed kan bringe dine råvarer ud. Du kan også få cykelbuddet til at aflevere din ordre til en virksomhed eller en park. Det eneste du skal huske på er, at leveringsadressen befinder sig i de byer i Danmark, som Gorillas er aktive i.

Det er muligt både for private kunder og for erhverv at gøre brug af Gorillas, når familien eller medarbejderne skal have de bedste råvarer bragt til matriklen. 

Leder du efter et transportmiddel til at komme hurtigt frem? Så se denne hjemmeside, hvor du får et godt overblik over el skateboard.

Særligt om reklamation

Du skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at ændre i din bestilling, når du har gennemført dit køb. Skulle det være tilfældet, at du har fået varer, som ikke fremgår af din ordre, eller at du ikke har modtaget madvarer, som du har bestilt, kan du sende en reklamation til Gorillas. 

Den bedste måde at reklamere på er at gøre brug af den eksisterende hotline til kundeservice, som du finder på Gorillas app. 

I kundebeskriver nævner flere forbrugere, at de uden problemer har reklameret og fået penge retur for en manglende vare. Det er også sket, at de har fået madvarer, som de ikke har bestilt uden ekstra beregning.

Del gerne rabatkode med andre

Hvis du kender til andre, som kunne få glæde af rabatkoden, så send gerne denne videre til dem. De vil også modtage 100 DKK i rabat, hvis de gør brug af MEH548793. Jo flere der kender til koden, des bedre.

Hvor kan man downloade Gorillas app?

Du kan downloade Gorillas app på App Store her og til Google Play her. Husk at brug kampagnekode MEH548793 når du skal til at betale. På denne måde får du 100 DKK i rabat.

Rabatkode:MEH548793
Sidst verificeret: 3 minutter siden
Aktuel rabat:OP til 150 DKK på første bestilling
Brugt antal gange:249 gange